Sarkuysan İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden, çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek, ilimizin önde gelen okulları arasında yer almak ve ulusal düzeyde adımızı duyurmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, bu milletin ferdi olmaktan gurur duyan, , bilimsel ve analitik düşünceye sahip, sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen, özgüveni tam, paylaşmayı bilen ve takım ruhunun önemine inanan, potansiyellerini sağlıklı kullanabilen bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00-15:00
Isınma: Doğalgaz-kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: OKULUMUZDA HER YIL ÖĞRENCİ SAYISINA GÖRE RESMİ SÜREÇLER YOLUYLA ANLAŞILAN FİRMALAR ARACILIĞIYLA ÖĞRENCİ SERVİSİ HİZMETİ VERİLMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZ BÜNYESİNDE VE İLÇE ÇAPINDA ÇEŞİTLİ SPOR TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler: DERS YILI İÇERİSİNDE SINIFLARIN ÇEŞİTLİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERİ YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları: OKULUMUZDA ÇEVRESEL DUYARLILIK ETKİNLİKLERİ(KAĞIT,TEKSTİL, ATIK YAĞ, PİL ATIK TOPLAMA), SOSYAL YARDIM ETKİNLİKLERİ(OYUNCAK KAMPANYASI), VELİ OKUL İŞBİRLİĞİ ÇALIŞMALARI(AŞURE ETKİNLİĞİ, BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI) YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Kontenjan Bilgileri: OKULUMUZDA 4 OKUL YÖNETİCİSİ, 34 SINIF ÖĞRETMENİ, 8 ANASINIFI ÖĞRETMENİ, 2 İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ, 1 DİN KAB. ÖĞRETMENİ, 2 ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ VE 3 REHBER ÖĞRETMEN, BİR MEMUR, BİR GÜVENLİK GÖREVLİSİ VE 6 EĞİTİM YARDIMCISI BULUNMAKTADIR.

Telefon - (262) 655 21 40

Belgegeçer - (262) 655 2140

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://daricasarkuysan.meb.k12.tr

Adres - Kazım Karabekir Mahallesi Alkın Sokak No 41 Darıca / KOCAELİ

Öğretmen :60
Öğrenci :1584
Derslik :36
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :12500
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜK MAHALLELERİNDEN KAZIM KARABEKİR MAHALLESİNİN MERKEZİNDEDİR. ÇEVRESİNDE İKİ ORTAOKUL, ÜÇ İLKOKUL VE BİR LİSE MEVCUTTUR.OKULUMUZUN BULUNDUĞU BÖLGEDE VEYA ÇEVRE BÖLGELERDE UYGUN FİYATLI DAİRE KİRALAMAK MÜMKÜNDÜR.GEBZE VE DARICA BÖLGESİNDE BİRÇOK MUHİTE KOLAY ULAŞIM SÖZ KONUSUDUR.

Adres - Kazım Karabekir Mahallesi Alkın Sokak No 41 Darıca / KOCAELİ

Ulaşım DARICA KAYMAKAMLIĞI´NDAN 506-507 NUMARALI HALK OTOBÜSLERİ İLE VE GEBZE MERKEZDEN 503 NO´LU HALK OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.ÖZEL ARAÇ İLE GEBZE´DEN YAKLAŞIK 5-7 DAKİKA İÇERİSİNDE OKULUMUZA ULAŞILABİLİR. TREN İSTASYONU VE HIZLI TREN HATTI, İSTANBUL GEBZE BANLİYO TRENİ OKULUMUZ KONUMUNA 5 DAKİKA MESAFEDEDİR.SABİHA GÖKÇEN HAVAALANINA OKULUMUZ 25 DAKİKA MESAFEDEDİR. iSTANBUL İLÇELERİ KADIKÖY, ÜSKÜDAR VB. MESAFE 45 KM. DİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ DARICA İLÇE MERKEZİNDEDİR VE OTOBÜS DURAKLARI GÜZERGAHINDA ANA HAT ÜZERİNDEDİR.DARICA SAHİLİNE 4 KM GEBZE İLÇE MERKEZİNE 3 KM MESAFEDEDİR.KOCAELİ İL MERKEZİNE 55 KM MESAFEDEDİR.TÜRKİYE´NİN EN BÜYÜK MAHALLELERİNDEN KAZIM KARABEKİR MAHALLESİİÇERİSİNDEDİR.